Vårt erbjudande för småhusproducenter - Paket 1

 

Bostad Västerås hanterar Västerås Stads Tomt- och Småhuskö och är därför en självklar samarbetspartner för småhusproducenter i Västerås. Vi hjälper er att synas i rätt kanaler för målgruppen som skall välja hus och husleverantör - och som faktiskt skall bygga inom kort.

 


Här ser vi till att ni exponeras både i vår bo-butik och digitalt. Vi ser till att ni når marknaden via bästa cityläge men även digitalt via bostadvasteras.se och våra sociala medier.

Exponering och info i butik

Vi möter ständigt kunder som har frågor kring småhustomter och småhusprojekt. I vår bo-butik, som ligger mitt i centrala Västerås, syns ni som småhusproducent med broschyrer och digitala annonser i skyltfönster (bildskärmar).

Information digitalt

Ni får en egen informationssida under ”Tomter/Småhus – Småhusproducenter” på bostadvasteras.se. Där finns information om er som småhusproducent, med bilder samt kontaktuppgifter och er företagslogotyp.

Projektsida

Möjlighet till marknadsföring av egna aktuella projekt (i Västerås) på bostadvasteras.se. Har ni ett eget projekt med minst 3 hus bygger vi upp en egen projektsida under ”Tomter/Småhus – Småhus till salu”.

Info om tomtreservationer

Vi informerar er om de tomtreservationer som gjorts genom Västerås Stads Tomt- och Småhuskö. Majoriteten av de här personerna kommer anlita en småhusproducent för att bygga sitt hus. Uppgifterna uppdateras så fort en ny bokning/reservation sker.