Tegnérlunden 7-8

Området / Lägenheterna


Området

I Tegnérlunden 7-8 bor du bekvämt med lagom avstånd till det mesta. Du tar dig lätt in till stadskärnan via cykel- och gångvägar eller med buss om det passar dig bättre. I närområdet hittar du allt från livsmedelsbutik, grundskola och vårdcentral till härlig natur med fina promenad- och cykelstråk.

Husen är miljöcertifierade enligt Svanen som borgar för ett miljösmart boende både vad gäller sunda materialval, återvinning och energisnål uppvärmning.

Tegnérlunden ligger på Gideonsberg som du kan läsa mer om här

Lägenheterna

Samtliga lägenheter har balkong med glasat räcke eller uteplats. Balkongerna till tvåorna högst upp är 16 kvadratmeter och övriga är 7 kvadratmeter.

Genomgående parkett och ljust målade väggar. Klinkers i entrén i hallen och vid dörren till uteplats och balkong. Köket är utrustat med separat kyl och frys i de större lägenheterna och kombinerad kyl/frys i de mindre. Infälld induktionshäll och inbyggd ugn samt mikrovågsugn, och diskmaskin i alla lägenheter. Badrummen är helkaklade i vitt med grå klinker på golv. Duschen har svängda glasdörrar. De större lägenheterna har tvättmaskin och torktumlare och de mindre en kombimaskin.

Parkeringsplatser finns både i garage samt utomhus.

Bra förvaringsutrymmen i entréplan för barnvagn, rullator och rullstol. Cykelparkering under tak på gården i närheten av entréerna.

Uthyrning

Lägenheterna hyrs ut via Bostad Västerås

Lediga lägenheter

Snabbfakta

  • 2 huskroppar
  • 5 våningar
  • 36 hyreslägenheter
  • Inflyttning 1 juni 2023
  • 15 garageplatser
  • 10 markparkeringar
  • Förråd i lägenheten
  • Rökfritt boende

Bildgalleri


 

 

Internet

Lägenheterna är kopplade till Stadsnätet.
Läs mer på fibra.se

Finns i lägenheten

Diskmaskin, mikro, tvättmaskin och torktumlare alternativt kombimaskin.

 
Hyran

I hyran ingår värme och kall- och varmvatten. Kostnad för el tillkommer. För mer info angående el-abonnemang och elförbrukning kontakta Mälarenergi. Grundutbud för TV ingår.

Adress

Patentgatan 2 och 4