Götenehus / VärsåsVillan

Vi är med dig från husdröm till drömhus!

Götenehus
Att bygga ditt drömhus är kanske den största affär du gör i livet. Det är mycket att tänka på, med många saker att överväga och beslut att fatta. Med oss är du i trygga händer. Bygga hus är trots allt det vi kan allra bäst. Med vår totalentreprenad skriver du ett kontrakt, sedan tar vi ansvar för resten. Du får en garanterad inflyttningsdag och ett fast pris. Och framförallt slipper du oroa dig över dyra överraskningar under byggets gång. Vi håller i alla kontakter med hantverkare och leverantörer och finns alltid där för dig, för att svara på frågor om allt från ekonomi till materialval. Vi håller även kontakt med banken när det gäller lånehandlingar och med kommunen när det gäller bygglov. Vår ambition är att bygget ska gå så smidigt som möjligt för dig som kund. Så att du kan fokusera på allt det roliga med ett nytt hus.


Götenehus har en historia som sträcker sig över 90 år tillbaka i tiden och vi har under den tiden hunnit bli en av Sveriges ledande hustillverkare. Vi har alltid byggt hus som ger mer än bara tak över huvudet, och känner oss stolta över att vi har lyckats göra oss kända för våra personliga arkitektritade hus, med en kvalitet utöver det vanliga. 
Vår filosofi är att ett nytt hus blir en del av helheten tillsammans med andra delar som miljö, omgivning, trädgård, inredning och främst av allt familjen som bor där. Ett bra hus ska tåla alla lägen i livet, och vi vet att en bra hemkänsla är något av det viktigaste som finns. Det är vårt tankesätt och vi kallar det inbyggd omtanke.

 

 


 
    Välkommen till Götenehus lokala kontor på
    Transformatorgatan 2 i Västerås!

    David Vestermark
    Tfn 018-10 54 20
    david.vestermark@gotenehus.se

    Harald Göransson

    Tfn 070-558 09 29
    harald.goransson@gotenehus.se   

    gotenehus.se
    varsasvillan.se

VärsåsVillan

Ett fritidshus är platsen där du tillbringar din viktigaste tid – din fritid. Huset bör därför vara anpassat till hur du spenderar din lediga tid, dina helger och semestrar. Det är viktigt med utrymmen där man kan umgås tillsammans. Det ska finnas en stor altan, ett välplanerat kök och en rymlig storstuga. Många sovutrymmen och plats för gäster.

Vi lägger även stor vikt vid att anpassa husen för de speciella förhållanden som råder där de flesta fritidshus uppförs i Sverige – vid kusten, på fjället, i skogen eller vid en sjö.

Livet i ett fritidshus blir som man väljer – privat, avkopplande och mysigt eller tillgängligt, ljust, inbjudande och öppet. Våra fritidshus har plats för trevligt umgänge och massor av fritid. Årets alla dagar.

 

Välkommen till Götenehus! Vi lovar inbyggd omtanke i varje hus.