Götenehus / VärsåsVillan

Vi är med dig från husdröm till drömhus!

Götenehus
Att bygga ditt drömhus är kanske den största affär du gör i livet. Det är mycket att tänka på, med många saker att överväga och beslut att fatta. Med oss är du i trygga händer. Bygga hus är trots allt det vi kan allra bäst. Med vår totalentreprenad skriver du ett kontrakt, sedan tar vi ansvar för resten. Du får en garanterad inflyttningsdag och ett fast pris. Och framförallt slipper du oroa dig över dyra överraskningar under byggets gång. Vi håller i alla kontakter med hantverkare och leverantörer och finns alltid där för dig, för att svara på frågor om allt från ekonomi till materialval. Vi håller även kontakt med banken när det gäller lånehandlingar och med kommunen när det gäller bygglov. Vår ambition är att bygget ska gå så smidigt som möjligt för dig som kund. Så att du kan fokusera på allt det roliga med ett nytt hus.


Götenehus har en historia som sträcker sig över 80 år tillbaka i tiden och vi har under den tiden hunnit bli en av Sveriges ledande hustillverkare. Vi har alltid byggt hus som ger mer än bara tak över huvudet, och känner oss stolta över att vi har lyckats göra oss kända för våra personliga arkitektritade hus, med en kvalitet utöver det vanliga. 

Vår filosofi är att ett nytt hus blir en del av helheten tillsammans med andra delar som miljö, omgivning, trädgård, inredning och främst av allt familjen som bor där. Ett bra hus ska tåla alla lägen i livet, och vi vet att en bra hemkänsla är något av det viktigaste som finns. Det är vårt tankesätt och vi kallar det inbyggd omtanke.

 


 
    Välkommen till Götenehus lokala kontor på
    Transformatorgatan 2 i Västerås!


    Harald Göransson

    Tfn 070-558 09 29
    harald.goransson@gotenehus.se

    gotenehus.se
    varsasvillan.se

 
VärsåsVillan

VärsåsVillan startade 1954 och drivs sedan hösten 2012 som en del av Götenehus Group AB. För snart 60 år sedan startade Lars Högberg snickerifirman Värsås-stugan. Lars byggde mindre sportstugor, för en målgrupp som i det nya välfärdssamhället ville ha ett alternativt boende för helgen och semestern. Lars affärsidé var solid. Att ge kunderna den standard de önskade – fast lite bättre. Med åren växte kundgruppen och produkterna likaså. Små stugor blev till större fritidshus för att så småningom utvecklas till en omfattande villaproduktion.

 

Nu återgår vi till grunden och det vi egentligen blivit allra bäst på – fritidshus. Under flera år har VärsåsVillan legat i topp bland de största aktörerna på fritidshusmarknaden. Vi tror att det beror på att vi aldrig låter kvantitet gå före kvalitet.

Tack vare vår gedigna erfarenhet av villaproduktion har vi anammat de höga kraven även för våra fritidshus. Vi håller också fast vid vår grundares vision – att alltid försöka ge våra kunder lite mer än de önskar. Ett bättre boende, helt enkelt.
 
"Den omsorg om våra kunder som genomsyrar allt vi gör, kallar vi inbyggd omtanke."