Rikshem

Välkommen till Rikshem

Rikshem är ett av Sveriges största privata fastighetsbolag. Vi äger fastigheter över hela landet. Vår affärsidé är att i utvalda kommuner erbjuda och utveckla bostäder och samhällsfastigheter.

Ett tryggt och attraktivt boende

Under en livstid hinner du bo i många olika sorters hem. Rikshem vill vara en fastighetsägare som kan erbjuda ett tryggt och attraktivt boende genom hela livet. Vi äger studentlägenheter, hyresrätter, seniorboenden och vårdhem. Dessutom bygger vi nya hyresrätter, bostadsrätter och samhällsfastigheter. Vi ägs av Fjärde AP-fonden och AMF som även de är trygga och långsiktiga aktörer.

Hemsida

www.rikshem.se

Om rikshems fastigheter

Hållbar samhällsutveckling

Rikshem vill bidra till en långsiktigt hållbar samhällsutveckling ur såväl socialt, miljömässigt som ekonomiskt perspektiv. Det gör vi genom att kombinera affärsmässighet med samhällsansvar och på så sätt skapa hållbara livsmiljöer som fungerar för människor genom hela livet.

Totalrenoverade lägenheter

Majoriteten av våra lägenheter i Västerås totalrenoveras med ny köksinredning, helkaklade badrum, genomgående ekparkettgolv och nymålade väggar. Samtliga lägenheter kommer att få säkerhetsdörrar installerade och entrédörrarna kommer att uppdateras med digitalt passersystem. Gemensamhetsytor så som  trapphus, entréer och gårdar kommer att fräschas upp.

Vill du bo i en av våra nyrenoverade hyresrätter?
Läs mer och gör din intresseanmälan på rikshem.se.