Vi söker fastighetsmäklare

Om företaget

Bostad Västerås Fastighetsförmedling förmedlar och värderar villor, fritidshus, bostadsrätter, tomter samt hyresfastigheter. Företaget ingår i en koncern tillsammans med Bostad Västerås som är ett företag specialiserat på att marknadsföra, informera, förmedla och hantera bostadsutbud och -sökande.

Dina arbetsuppgifter

Vi växer och söker nu en till driven och engagerad fastighetsmäklare till Bostad Västerås Fastighetsförmedling. Som fastighetsmäklare ansvarar du för hela affären från effektiv kundbearbetning, vidare genom försäljningsprocessen och slutligen uppföljning och relationsvård efter slutförd affär.

Till din hjälp har du engagerade kollegor som du samarbetar dagligen med. Du sitter i trevliga och ljusa lokaler på Stora gatan mitt i centrala Västerås, men mycket av arbetet kommer ske ute hos kunder i området.

 

Dina arbetsuppgifter kommer bland annat att innebära:
  • På ett konsultativt sätt vägleda kunden genom försäljning och köp av bostad.
  • Leda, strukturera, planera och utveckla samarbetet med kunden.
  • Ansvara för avtal och att korrekt dokumentation finns för varje affär.
  • Skapa och förvalta relationer med potentiella kunder i närområdet.
  • Intern administration i form av exempelvis marknadsföring, arbete i affärssystem och kontakt med samarbetspartners.


Din profil

Vi söker dig som är utbildad fastighetsmäklare och vill vidare i din karriär eller har 6 månader kvar på din utbildning. För att lyckas i rollen är du starkt kommunikativ och en duktig relationsskapare. Du är seriös, förtroendeingivande, prestigelös och med starkt driv. Rollen kräver att du har lätt att samarbeta med andra och därmed ställs krav på flexibilitet. För denna roll behöver du körkort och tillgång till egen bil.

Vi ser fram emot att höra av dig omgående, urvalet sker löpande!

 

Sök tjänsten

Är du intresserad av att jobba hos oss, kontakta Andreas Ädel.
andreas.adel@bostadvasteras.se
070 - 733 24 86