Anmäl intresse för en tomt

Innan du börjar anmäla intresse för tomter är det klokt att gå igenom informationen och tomtkartorna gällande aktuellt område. Här kan du bilda dig en uppfattning om vilka tomter du är intresserad av.

Logga in

För att kunna anmäla intresse för en eller flera tomter måste du vara inloggad på ”Mina sidor”. Längst upp på hemsidan finner du länken till inloggningen.

Anmäl intresse

Går till rubriken ”Tomter/Småhus” längst upp på sidan. Välj därefter tomter till salu i menyn. Klicka på aktuellt område på kartan för mer info och länk till lediga tomter. När du är vid listan över de tomter som är till salu, klicka på en tomt och klicka sedan på "anmäl intresse". Tomten läggs till på en lista som sparas under "Mina sidor".

Observera att du endast deltar vid fördelningen på de tomter du anmält intresse på. Läs mer under informationen ”Så här fungerar fördelningen”.

Rangordning av tomter

När du anmält intresse för tomterna kan du rangordna dom i vilken ordning du önskar tomterna. Detta gör du under ”Mina sidor”. Klicka på ”visa” under intresseanmälda objekt och använd pilarna som finns till höger för att flytta tomterna i den ordning du önskar.

Fördelning

Tomterna fördelas efter kötid i Tomt- och Småhuskön och enligt gällande regler. När tomtfördelningen är klar erhåller alla som får en tomt reserverad information från Bostad Västerås.