a-hus

a-hus-från skog till färdigt hus.

a-hus är en del av Deromekoncernen som är Sveriges största familjeägda skogsindustri. Vi är en av de största hustillverkarna i Sverige och har skapat hus i decennier.

Deromes kedja är unik. Timmer köps in eller avverkas i egenägd skog och förädlas till brädor, plankor och panel i Deromes sågverk som sedan sätts ihop till hus i vår husfabrik som ligger strax utanför Kungsbacka i ett samhälle som heter Anneberg.

Sammantaget gör detta att vi är en trygg och pålitlig husleverantör som har koll på hela kedjan från skog till hus.

Idag är a-hus en av landets ledande hustillverkare med säljkontor över hela landet. Västerås sköts av vår säljare Mattias Blank som har sitt kontor i Eskilstuna.

Ett drömhus ser olika ut för olika människor så därför erbjuder vi även kunder att kundanpassa sina hus tillsammans med våra förslagsritare om så önskas.

Något som alla husköpare är överens om är att man vill ha välisolerade hus med låg engergiförbrukning och det är något som vi på a-hus också skriver under på!

Vi är därför stolta över att vår vägg är marknadens bästa vägg enligt redovisade och beräknade U-värden hos de 10 största husföretagen under 2022!

Trähussäljare Mattias Blank

Besök mig gärna på Västerleden 60 i Eskilstuna
eller kontakta mig via
076-762 22 50
mattias.blank@a-hus.se

a-hus

Vi lägger också stor vikt vid vilka entreprenörer vi anlitar för att resa våra hus vilket borgar för att ni kommer ha en trygg husresa med oss på a-hus.


Välkommen till oss på a-hus!