A-hus

A-hus-från skog till färdigt hus.

Många som besökt vår anläggning i Anneberg, någon mil utanför Kungsbacka, brukar likna den vid en tomtefabrik. I ena änden åker det in stora trädstockar och i andra ändan kommer det ut färdiga hus. A-hus hör idag till Deromegruppen, en familjeägd koncern inom träindustrin. Detta gör A-hus unika genom att vi har koll över hela processen, från skog till färdigt hus, vilket ger trygghet och hög flexibilitet.

Varje år utvecklar, bygger och säljer vi ca 350 hus, alltså ungefär ett om dagen. Vi sätter alltid kundernas krav och förväntningar i första rummet och erbjuder våra kunder stor flexibilitet när manbygger sitt hus.

Som kund hos A-hus har man möjlighet att tillsammans med våra arkitekter rita upp sitt drömhus utan extra kostnad, eller välja ett av våra kataloghus, alla med hög utgångsstandard. I båda fallen ingår dessutom en kostnadsfri konsultation med köksleverantör från Marbodal.

De som vill välja ett mer kostnadseffektiva alternativ kan välja ett hus ur vår Basic-serie. Där har vi begränsat kundens valmöjligheter utan att släppa på den höga standarden, allt för att hålla nere kostnaderna.
När du väljer att bygga med A-hus får du alltid ett fast pris och kan välja på olika entreprenadformer, allt utifrån vad som passar den enskilde individen.

 

Trähussäljare Mattias Blank

Besök oss gärna på Ånghammargatan 4.
Tel. 021-10 97 51

E-post

mattias.blank@a-hus.se

Hemsida

A-hus

Deromegruppen

För oss är det en självklarhet att sträva efter nöjda kunder, därför samarbetar vi med välkända underleverantörer och duktiga entreprenörer.