Myresjöhus

Del av Sveriges ledande bostadskoncern

Myresjöhus AB ingår i OBOS Sverige AB som är Sveriges ledande bostadskoncern, ägs av Norges största bostadsorganisation OBOS. Koncernen marknadsför, tillverkar och bygger monteringsfärdiga trähus.

Myresjöhus har sedan starten 1927 levererat över 93 000 hus. Huvudkontoret är beläget i Myresjö, strax utanför Vetlanda i Småland, där vi också har Europas modernaste produktionsanläggning.

Tryggt och personligt

Myresjöhus är en hustillverkare som ligger i frontlinjen vad gäller utveckling och design. Det kan vi göra därför att vi ser till att knyta till oss de mest kompetenta människorna i husbranchen, dels internt som konstruktörer, designers och utvecklare, dels externt som exempelvis fristående arkitekter, som vi anlitar för att skapa vårt mångfacetterade hussortiment.

Förutom ett stort antal färdiga husmodeller kan vi erbjuda våra kunder möjligheten att ta fram ett unikt, skräddarsytt hus utifrån behov och önskemål tillsammans med någon av våra kunniga arkitekter. Under husbygget rekommenderar vi vårt trygga All Inclusive-alternativ totalentreprenad.

Välkommen till Myresjöhus lokala kontor i Västerås. Vi finns på Kopparlundsvägen 10 i centrala Västerås.
Har Du också en dröm? Kom in till oss så hjälper vi Dig att förverkliga den!

     Hans-Olov Larsson
     tfn: 070-531 80 31, 010-434 14 19
     Lars Johanson
     tfn: 073-021 81 10, 010-434 14 18

    E-post:
    hans-olov.larsson@myresjohus.se
    lars.johanson@myresjohus.se
     Hemsida:
    Myresjöhus

"Vi har skapat hemlängtan i över 80 år. Den erfarenheten använder vi för att hjälpa dig."