Intressanta Hus

Ovanliga hus till vanliga priser

Vår idé

Vår idé är att tillåta arkitekter att rita intressanta hus som sticker ut från det vanliga. Sedan fabrikproducerar vi husen i block som monteras och utrustas på plats. På det viset kombinerar vi det sköna med att få ett individuellt hus, med den rationella produktionen hos normala kataloghus. Slutsumman är att du får ett speciellt hus utan att det blir speciellt dyrt. Låter det intressant?

Vi tar ansvaret. hela ansvaret

Utifrån vår långa erfarenhet av att genomföra byggprojekt tycker vi det är bäst att själva ta hela ansvaret för produktionen i en totalentreprenad där allt ingår, från grundläggning och markarbeten till finish och överlämning av nyckeln. För att ytterligare trygga dig som köper hus av oss ingår en färdigställandeförsäkring och en byggfelsförsäkring. Vårt totalansvar specificeras noggrant i det heltäckande avtal som vi upprättar med dig. 

"Vi gör aldrig avkall på upplevelse, kvalitet, funktion och hållbarhet. Det ska vara ett vackert hus på alla sätt"

Vårt sätt ger mer hus för pengarna

Vi gör aldrig avkall på upplevelse, kvalitet, funktion och hållbarhet. Det ska vara ett vackert hus på alla sätt. Men vi hittar rationella lösningar i designen och planlösningen. Vi förbereder entreprenaderna noggrant och hittar leverantörer som kan arbeta rationellt. Vi arbetar med en liten fast organisation och ett stort nätverk för produktion och entreprenad. Vi arbetar för att ha noll fel i våra byggprojekt, genom att följa en exakt process för beställning och kontroll.

Vi tror att det är rätt att göra tvärtom

Den normala husleverantören utgår från sin befintliga produktionsapparat och ritar sedan hus som går att producera rationellt i deras fabriker. Målet är att arbeta med ett litet antal husmodeller och att komma upp i stora volymer av varje enskild modell.

För oss börjar processen i andra änden. Vi börjar med att arkitekten arbetar fram huset. Sedan kopplar vi in en produktionspartner som kan tillverka det specifika huset på ett rationellt sätt. Huset kommer alltså alltid först och målet är att vinna serietillverkningens fördelar, även med enstaka hus.

 

  

 
 
    Hör gärna av er till oss eller kom förbi vårt kontor
    på Metallverksgatan 21. Ni når oss på 010-202 20
    50.
 
    Besöksadress:
    Metallverksgatan 21 , i Västerås. 
 
    Kontaktpersoner:
    
Lena Gustafsson
    0734 - 27 79 68
    lena.gustafsson@intressantahus.se

    Carolina Wahlund
    076 - 205 71 01
    carolina.wahlund@intressantahus.se


    Huvudkontor
   
010-202 20 50
    info@intressantahus.se
    intressantahus