Kompassen

Kompassen består av 162 Svanenmärkta lägenheter om 1–4 rum och kök mellan 35 och 86 kvadrat. Hyreslägenheterna i Kompassen är ett välkommet tillskott i stadsdelen. Här bor du nära Mälaren och bara femton minuters promenad till city.

Välplanerad gård

De Svanenmärkta lägenheterna i Kompassen ligger i direkt anslutning till den välplanerade gården. Närmast huset finns gröna uterum med gott om plats för grannar och vänner att ta en fika eller bara umgås när solen lyser. Lite längre bort från huset är det större grönytor med plats för spring och lek. Själva huset, som samspelar med övriga hus i kvarteren, har en omsorgsfull gestaltning med fönster och entrépartier i samma kulör. I Kompassens välkomnande lobby är det enkelt att bestämma träff eller bara hänga med grannar och bekanta.

Lägenheterna

Här kan du välja bland smart planerade ettor, tvåor med plats för dubbelsäng, ljusa treor och fyror för den större familjen. Lägenheterna är 35–86 kvadrat, de flesta med egen balkong eller uteplats. Normhyran ligger på 1930 kr/m².

Oavsett storlek är inredningsstandarden hög, med genomgående parkettgolv i alla lägenheter. Köket är utrustat med ugn, häll och diskmaskin. Alla badrum har kakel på vägg och klinkergolv samt bra belysning. Lägenheterna är förberedda för den som själv vill ansluta tvättmaskin och torktumlare. Tvätta gör du annars med fördel i tvättstugan.

I källaren finns cykelparkering och förråd. Har du bil finns det garageplats att hyra i det underjordiska garaget som är direkt anslutet till huset.