Älvsbyhus

Hem för alla i 80 år

I åtta decennier har vi byggt folkhem. Förhoppningsvis blir vi aldrig klara. För 23:a året i rad har vi utsetts till Sveriges största småhustillverkare. Men vårt mål har aldrig varit att vara störst. Även om utmärkelsen givetvis är glädjande och ger oss energi att fortsätta utveckla och tillverka riktigt bra hus för människor runt om i landet.

 

    Kontakta oss på
    021-730 55

eller någon av säljarna direkt
    Joacim Engzell: 070-2983350
    Therése Limberg: 076-8206070

E-post

    engzell@alvsbyhus.se

Hemsida

Älvsbyhus

 

Vår ambition har varit, och är fortfarande, att ge så många som möjligt chansen att köpa ett hus. Att hjälpa dem att skapa ett hem. En plats att utgå från. Återhämta sig på. Och växa med. Ett hem för alla familjer – hur de än ser ut. Vi vågar nog sträcka oss så långt som att säga att vi varit Sveriges folkhem i 80 år. Och det är vi mäkta stolta över. Det finns såklart fler saker vi är glada över. Vi har utvecklat, tillverkat och monterat fler än 46 000 hus. Och enligt branschens gemensamma NKI-undersökning ligger vi i toppskiktet när det kommer till nöjda kunder. Tack!

   

 

Vi har aldrig varit dem som följt trender för trendernas skull. Däremot har vi alltid förbättrat vår byggprocess, och försökt lyssna på våra kunder och deras behov. Vi har 21 modeller och en energieffektiv väggkonstruktion. Vi har sett över vår egen energiförbrukning och kompletterat våra fabriker med solceller. Dessutom jobbar vi aktivt med att få våra anställda att växa. Tillsammans med oss.

På grund av våra smarta processer kan vi erbjuda marknadens bästa betalningsvillkor, utan att behöva tumma på kvalitét. Älvsbyhus är ett smartare val, helt enkelt.