Älvsbyhus

Sveriges största småhustillverkare - 20 år i följd.

I över 75 år har vi byggt folkhem. Förhoppningsvis blir vi aldrig klara.

För 20e året i följd har vi utsetts till Sveriges största småhustillverkare. Men vårt mål har aldrig varit att vara störst. Även om sådan utnämning givetvis är glädjande och ger oss energi att fortsätta utveckla och tillverka riktigt bra hus för familjer runt om i landet.

Vår ambition har varit, och är fortfarande, att ge så många som möjligt chansen att köpa ett hus. Att hjälpa dem att skapa ett hem. En plats att utgå från. Återhämta sig på. Och växa med. Ett hem för alla familjer – hur de än ser ut. Vi vågar nog sträcka oss så långt som att säga att vi varit Sveriges folkhem i 75 år. Och det är vi mäkta stolta över.


Det finns såklart fler saker vi är glada över. Vi har sålt fler än 42 300 hus. Och vi ligger i topp i kundnöjdhet enligt branschens gemensamma NKI-undersökning. Tack! Vi har aldrig varit den som följt trender för trendernas skull. Däremot har vi alltid förbättrat vår byggprocess och våra hus, och försökt lyssna på våra kunder och deras behov.

På grund av våra smarta processer kan vi erbjuda marknadens bästa betalningsvillkor, utan att behöva tumma på kvalitét. Älvsbyhus är ett smartare val, helt enkelt.

Vi vet hur man bygger hem att trivas i

Som Sveriges största och mest erfarna hustillverkare vet vi på Älvsbyhus hur man bygger hem att trivas i och växa med. Välkommen hem!

    Kontakta oss på:
    Tel: 021-730 55

    eller någon av säljarna direkt:
    Mats Engzell: 070-5434910, 070-5226523
    Joacim Engzell: 070-2983350
    Therése Limberg: 076-8206070

    E-post:

    engzell@alvsbyhus.se

    Hemsida:

    Älvsbyhus