Willa Nordic

Willa Nordic skräddarsyr unika hem utifrån dina önskemål och med hög design och kvalitet.

Willa Nordic är inget traditionellt husföretag, vi ritar och konstruerar helt anpassade hus efter arkitektritningar med stor flexibilitet.

Med vår unika byggprocess och långa erfarenhet, kan vi skapa dessa unika hus på ett kontnadseffektivt sätt och i en trygg process. Där vi kvalitetssäkrar hela kedjan från ritbordet och konstruktionen till färdigställandet på plats som görs av oss certifierade byggare.
Vi uppnår ett unikt hus med högsta kvalitet och till ett pris och en tidpunkt som vi är överens om  innan vi börjar bygga ditt hus.


Arkitektur och design

Willa Nordic samarbetar med flera av Sveriges ledande husarkitekter, deras kunnande och Willa Nordics byggprocess skapar en trygg och effektiv väg fram till ett unikt boende skapat för just dig och din familjs behov och önskemål.

Husstommarna byggs inomhus av våra duktiga snickare, vilket garanterar kvaliteten och ger möjligheter till en tät stomme på byggplatsen inom någon dag efter leverans. Vi eftersträvar god design och väl konstruerade lösningar som gör skillnad i det färdiga huset. Kvaliteten och finishen blir helt enkelt bättre och känslan helt unik.

"Vår unika byggprocess gör att vi anpassar oss efter dina drömmar och inte tvärt om."


      Kontakta oss:

      021-448 05 60 eller
      maria.moen@willanordic.se
 

      Besök oss:

      Willa Nordic

Willa Nordic Mälardalen har kontor på Kopparbergsvägen 6 i Västerås.
Väkommen att kontakta oss, så hjälper vi dig gärna fram till ditt unika boenade!