Tomter till salu

Karta
 

Hubbo - Kvistberga

Området Hubbo-Kvistberga är den första delen av ett nytt bostadsområde söder om befintlig bebyggelse i Tillberga. Området ligger ca 10 km nordöst om Västerås centrum.
Områdesbild
 
Stäng
 

Romfartuna - SmålandsVillan

Naturskönt område 15 minuter från Västerås. 10 minuter till ICA Supermarket i Hökåsen. Bussförbindelser till Västerås och Sala. Fri byggnation av SmålandsVillans hussortiment.
 
Stäng
 

Hemdal - Hammarskaftet

På Hemdal, inte långt från city, bygger OBOS 6 st stadsradhus i storlekarna 4-7 rum och kök. Bostäderna säljs med äganderätt. Här bor du i ett trivsamt och populärt bostadsområde.
 
Stäng
 

Skästa Hage

Enkelt och nära - från Erikslund till ditt paradis på landet på bara fem minuter. Åk Riksväg 66 norrut från Västerås och sväng sedan vänster in på vägen mot Lillhärad.
 
Stäng
 

Lillhamra - småhus

Nu slutförs den sista byggnationen på Lillhamra. PEAB bygger kedjehus i kv Finland och bostadsrättslägenheter i kv Tågen.
 
Stäng
 

Gäddeholm - småhus

I kv Malmen på Gäddeholm byggs ca 200 bostäder. Malmen kommer att innehålla både gruppbyggda småhus och stycketomter för egen byggnation.
 
Stäng
 

Gäddeholm - tomter

Nu erbjuder vi nya stycketomter på Gäddeholm - Malmen. Erbjudande har skickats ut till Tomt- och Småhuskön. Totalt handlar det 88 stycketomter i fyra olika kvarter.
Områdesbild
 
Stäng
 

Västra Skälby

Västra Skälby ligger ca 6 km sydväst om Västerås centrum. Nu är det aktuellt med 17 stycketomter i kv. Stomnätet. Information har skickat ut till Tomt- och Småhuskön.
Områdesbild
 
Stäng
 

Aberga byar

Aberga Byar - boende med naturen inpå knutarna Vacker utsikt över odlingslandskap blir din vardag när du bosätter dig i Aberga Byar. Med omedelbar närhet till skog och hagmarker har du naturen inpå knutarna och bor i en härlig, lantlig miljö.
 
Stäng
 
Karta
 
Snabblänkar till områden: