Romfartuna - SmålandsVillan

Romfartuna - 15 minuter från Västerås!
 
 

Vad skulle du säga?

Om du var 6 år och din skola var omgiven av härlig skog, klätterställning, och grillplats? Dessutom blir det pulkabacke på vintern.
 
Varje dag serveras du hemlagad mat från skolans kök. Du lär dig redan från början, på ett lekfullt och roligt sätt, att kommunicera och förstå att alla är lika mycket värda.Dessutom har skolan utmärkelsen ”Grön Flagg” som innebär att skolan arbetar aktivt med hållbarutveckling och hur vi kan påverka vår miljö på olika sätt, utefter barnens ålder.
 
Visst låter det som helt underbara förutsättningar förmånga bra skoldagar?
 
Är du 1-5 år går du på Romfartuna naturförskola som har naturen som pedagogisk idé och tror på att barnen via leken finner lust till att lära. På din fritid har du möjlighet att bygga koja i den härliga omgivningen, spela fotboll och lära dig skytte.
 
I Romfartuna finns mycket natur, Romfartuna GIF som bedriver fotbollsverksamhet för juniorer till A-lag, Romfartuna GIF United som är en fotbollsklubb för barn med inellektuellt handikapp och RJSK – Romfartunas Jaktskyttesklubb.

Som förälder

har du en fantastisk omgivning, glada barn och 13 km till jobbet i Västerås.

Bygger du hus med oss på SmålandsVillan kan du dessutom bo i denna härliga by
till en förmånlig månadskostnad.
 

 

Visste du att...

 
Våra hus är skapade av arkitekter för att man ska bo bra och ha plats för familj och vänner.
 
Smålandslånet innebär förmånlig  finansiering i samarbete med Nordea. Där eget arbete kan räknas som del av kontantinsatsen.
 
 
 
Den inredningsbara övervåningen  innebär att ni kan göra mer plats när familjen blir större.
 
I Romfartuna får du bygga vilken hus- modell du vill från oss på SmålandsVillan.