Aberga byar

Anebyhus bygger ditt nya hem, försäljning pågår.
 
 

Aberga Byar – boende med naturen inpå knutarna

Vacker utsikt över odlingslandskap blir din vardag när du bosätter dig i Aberga Byar. Med omedelbar närhet till skog och hagmarker har du naturen inpå knutarna och bor i en härlig, lantlig miljö.

Området ligger inom bekvämt pendlingsavstånd från Västerås, utmed väg 692 till Tortuna. Till Västerås pendlar du på bara 15 minuter med bil och 20 minuter med buss 40.

Bara 2,5 km från Aberga Byar ligger Tortuna skola, upp till åk 6. Här finns också förskola och fritidshem.

På fritiden kan du spela golf på Tortuna golfbana, ha häst eller rida vid stallet i Aberga, gå på skogspromenad eller plocka bär och svamp i omgivningarna. Det är vad vi kallar livskvalitet!

Anebyhus bygger ditt nya hem

Här i Aberga Byar finns 30 tomter för villor från Anebyhus samt 6 tomter för parhus från Anebyhus/Seniorvillor.

Klassiskt, funkis eller modernt? Du kan välja mellan mer än femtio olika hus ur hela Anebyhus sortiment och anpassa huset efter dina önskemål och behov. Vi erbjuder dig och din familj en stor valfrihet med våra olika planlösningar och genomtänkta detaljer.

Oavsett vilket hus du väljer får du alltid ett gediget Anebyhus. Efter över 65 år i branschen har vi samlat på oss kunskap och erfarenheter som är den stabila grunden för varje nytt hus. Kvalitet är det enda som står sig – något som bevisas av de över 30 000 familjer som bor i hus från oss.

Välkommen till ditt nya hem i Aberga Byar!

Mer information:

Klassiskt, funkis eller modernt?
Du kan välja hustyp ur hela sortimentet från Anebyhus.

Anders Hogbring

Auktoriserad trähusförsäljare
Tel: 021-18 40 06
Mobil: 070-510 14 32

 
anders.hogbring@anebyhus.se
Hemsida
Tomtkarta