Framnäs - Brf Köksträdgården

För fler bilder, gå in på:

oboskarnhem.se

 
 

Svarsblankett

Illustrationsplan med husnumrering

Planlösning

Karta

Prislista

Broschyr

Så här anmäler du intresse för ett hus

För att anmäla intresse på det eller de husen du är intresserad av måste du fylla i svarsblanketten ovan och skicka in till Bostad Västerås. Blanketten skall vara Bostad Västerås till handa senast 23: maj 2019.

Så här fungerar fördelningen av husen

De som står med i Tomt- och småhuskön har rätt till 50 % av bostäderna. Fördelningen av tomterna sker i den turordning sökande registrerats i Tomt- och Småhuskön och enligt de gällande tomtköreglerna. Skandiamäklarna sköter fördelningen och kommer kontakta intressenterna i turordning.

Parhus (bostadsrätter)

Våra parhus på 105 kvm är en av våra mest omtyckta hustyper, som vi har byggt på många ställen runt om i landet. Den smarta planlösningen ger ett praktiskt och väl fungerande boende för många typer av familjer. Fönstersättningen gör att dagsljuset kan flöda fritt genom bostaden.

Innanför entrén möts du av en välkomnande hall med plats att hänga av ytterkläderna. Från hallen går trappan upp till övre planet och under trappan finns ett praktiskt förrådsutrymme. På bottenvåningen ligger också ett välplanerat kök och ett badrum med wc, dusch, tvättmaskin och torktumlare. Vardagsrummet är på cirka 20 kvm och härifrån kan du öppna ut till den mysiga uteplatsen med trädäck. Hela bottenvåningen har behaglig golvvärme. Takhöjden på 2,50 meter gör att rummen känns luftiga och rymliga.

Planlösning

På övervåningen finns tre sovrum. Det fjärde rummet kan du välja om du vill ha som ett öppet allrum eller som ett kontor eller sovrum. På övre plan finns också ett badrum med badkar för sköna, avkopplande stunder. Från allrummet kommer du ut på den härliga takterrassen!

När du köpt din bostad blir nästa steg att bestämma hur den ska se ut. Du får välja färger, material och detaljer. Se hur ditt nya hem sakta växer fram och blir precis sådär som du alltid har drömt om. Tillsammans med en inredningsarkitekt har vi tagit fram en palett av färger och material som du kan välja bland. Det ger dig bra förutsättningar att skapa ditt drömhem!

I rumsbeskrivningen kan du se vad som ingår i din bostad som standard. För att få veta mer om alla valmöjligheter som finns bjuder vi in till designkväll för dig och dina blivande grannar. Här kan du inte bara mingla och titta på olika färger och materialprov, utan också få råd kring inredning och designval. Dina slutliga val gör du sedan smidigt på vår designwebb. Här kan du i lugn och ro prova dig fram och diskutera med familj och vänner tills du känner dig nöjd. Du kan också bläddra i broschyren Design och tillval för att få inspiration och bekanta dig gärna redan nu med våra tillval som vi erbjuder!

Området

På Framnäs, ett av Västerås mest attraktiva bostadsområde öster om staden, planerar vi för Brf Köksträdgården, ett nytt kvarter alldeles intill vår första etapp Brf Stadsträdgården. Här bor du drygt 5 km från Västerås centrum med Mälaren som närmaste granne. Brf Köksträdgården kommer att bestå av 12 parhus på 105 kvm, samtliga med upplåtelseform bostadsrätt. Du får ett hem där trädgård, trädäck, förråd, plattor och häckar ingår. Dessutom har varje bostad en egen takterrass – kanske får du en glimt av vackra Mälaren?

I området finns flera skolor och förskolor. Att bo nära Mälaren ger dig en möjlighet till en fritid full av aktivitet. På vintern plogas isen för skridskoåkning och sommartid kan du ta någon av skärgårdsbåtarna för att besöka en Mälarö. Från Framnäs kan du cykla eller gå till Björnö naturreservat. Här finns promenadleder, pulkabacke, badplatser och utsiktsplatser.”

Kontaktuppgifter

Bostad Västerås
021-17 19 50
info@bostadvasteras.se

Camilla Fors (OBOS Kärnhem)
0470-75 99 64
camilla.fors@oboskarnhem.se

Ronny Nocera (Skandiamäklarna)
070-971 37 90
ronny.nocera@skandiamaklarna.se