Gäddeholm - Västanfors Hus

 

Nyproducerade radhus på attraktiva Gäddeholm!

På trivsamma och familjevänliga Gäddeholm presenteras tolv friköpta tomter med attraktiv belägenhet. På tomterna kommer Västanfors Hus att uppföra välplanerade radhus i två plan med fokus på bekvämlighet. Med sina öppna och sociala ytor karaktäriseras husen av en genomgående rymd vilket kombinerat med de smakfulla materialvalen skapar ett boende att trivas i.

Storlek

Boendeytan om 125 kvadratmeter fördelade på två plan utgörs av en generös sällskapsdel i öppen planlösning mot det tidsenliga köket med matplats, fyra rymliga sovrum, gott om förvaring samt två stora badrum. Därtill en lättskött tomt som lämpar sig ypperligt för lek, trädgårdspyssel och sociala aktiviteter.

 

Området

Populära Gäddeholm erbjuder närhet till förskola, badplats och motionsspår i de grönskande omgivningarna. Därtill finns utmärkta cykelvägar och goda kommunikationer in till centrala Västerås med dess fulla utbud. Närheten till E18 skapar ett bekvämt boende för den pendlande.

Vänligen notera att de bilder som visas endast är exempel och att husen ännu inte är uppförda, tillval kan därmed förekomma.

Västanfors Hus

Västanfors Hus är en nytänkande, modern och innovativ aktör på den svenska byggmarknaden. Samtidigt har vi både lång erfarenhet och stor kunskap om husbyggnation.

Ansvarig mäklare

Ingrid Gjellan
Svensk Fastighetsförmedling
ingrig.gjellan@svenskfast.se
0702-62 92 38