Pilen

Nyproducerade hyreslägenheter med citynära läge!


Området

I Ängsgärdet strax utanför Västerås stadskärna byggs det 108 miljöcertifierade hyreslägenheter med moderna materialval och smarta planlösningar. Husen har en tydlig miljöprofil med solceller på taket, byggs med koldioxidreducerad betong och utrustas med bergvärme. Lägenheterna, i storlekar från ettor till fyror, är ljusa och med genomgående höga krav på materialvalen.

Husen ligger utmed Pilgatan, ca 1 km öster om Västerås centrum. Tidigare har området varit bebyggd av industrilokaler men dessa är nu rivna för att lämna plats åt en blandning av bostads- och hyresrätter i ett väldigt attraktivt läge. Hela området är nu i förändring och kommer när det är färdigt innehålla över 600 bostäder som en del av Västerås utökade centrum. I området finns redan idag en stor matvarubutik samt ett hotell.

Lägenheterna

Lägenheterna karaktäriseras av ljusa färger på väggarna och ekparkett på golvet. I hallen ligger det klinker. Lägenheterna är utrustade med säkerhetsdörrar, kyl och frys, mikro, diskmaskin samt spis med induktionshäll och ugn. I badrummet finns det tvättmaskin och torktumlare (kombimaskin i de mindre lägenheterna), duschskärmvägg, handdukstork, torkställ, spegel med LED-belysning, kommod. Väggarna är helkaklade och det är klinker på golvet. I 4 rum och kök finns det dessutom ett extra badrum med toalett. 

Här erbjuds lägenheter i varierande storlekar, från 1 rum och kök på 31 kvm till 4 rum och kök på 85 kvm.

Snabbfakta

  • 108 st hyreslägenheter, 1-4 rum och kök
  • Tvättmaskin och torktumlare i lägenheterna
  • Planerad inflytt våren 2022
  • Samtliga lägenheter har balkong, fransk balkong eller egen uteplats
  • Till varje lägenhet finns lägenhetsförråd
  • Pilen

Anmäla intresse

Det är lite för tidigt för att anmäla sig på lägenheterna, men redan nu går det att anmäla sitt intresse till detta projekt vilket innebär att du kommer bli underrättad med information när det närmar sig uthyrning.

Status

Uthyrningen startar i september 2021 och inflyttning beräknas till våren 2022.

Om Lansa Fastigheter

Lansa utvecklar, förvärvar och förvaltar bostadsfastigheter med målet att skapa trygga hem för stolta hyresgäster.
I alla etableringar ställs höga krav på läge, kvalité, hållbarhet och trygghet och investeringarna är långsiktiga.