BostadVasteras

Lillhamra

Nu byggs de sista etapperna!

Grundidén för Lillhamra var att åstadkomma en blandad bebyggelse både vad gäller upplåtelseformer och bostadstyper. På Lillhamra har det byggts hyres- och bostadsrätter, radhus, kedjehus och småhus.

Västerås nya stadsdel

I Lillhamra ser PEAB och Aroseken tillsammans med Västerås stad till att du får flytta in i ett väl planerat och trevligt område med bra bostäder.

Utbyggnaden av Västerås nyaste stadsdel går nu in i slutskedet. Totalt kommer första etappen av Lillhamra innehålla ca 300 bostäder.
 
Förutom bostäder finns även förskola/skola inom området och det finns flera mindre och en större lekplatser.
Dessutom planeras ett parkstråk för lek och bollspel i områdets norra del.
 

Till Lillhamra är det lätt att ta sig med cykel, buss och bil. Cykelnätet är väl utbyggt i området och en cykel/gångbro finns över E18 till närliggande Hälla köpcentrum. Bussen kommer stanna vid Lillhamra torg som anläggs vid korsningen Väderleksgatan/ Lillhamragatan (den nya entrégatan till området).
Föredrar du att åka bil är det nära till E18 där du snabbt tar dig vidare till ditt mål. 
 
Använd länkarna ovan för att läsa mer om de olika projekten på Lillhamra. Vem vet, snart är det kanske du som bor i Västerås nyaste stadsdel.

 

Hyreslägenheter

60 nya hyreslägenheter längs med Lillhamragatan. Bostäderna är på 58-76 kmv (2-3 rok) och samtliga har balkong eller uteplats. Hiss finns i alla trapphus. 

Lediga lägenheter och mer information hittar du här:

Hyreslägenheter

Bostadsrätter, kedjehus? 

PEAB säljer nu den sista etappen bostäder på Lillhamra. Här kommer det byggas bostadsrättslägenheter och kedjehus. 

Är du intresserad, läs mer här:

Lillhamra, Peab
Läs mer om br-lägenheter och kedjehus