Vårt erbjudande för fastighetsägare - Paket 1

 

Bostad Västerås är en marknadsplats för bostadssökande där ni som fastighetsägare har möjlighet att nå och få nya hyresgäster, som svarar mot just er uthyrningspolicy utan att belasta er egen organisation. Bostad Västerås erbjuder er avlastning genom en mängd olika tjänster och kan hjälpa er med bla uthyrning och/eller effektiv marknadsföring. 
Här nedan har vi beskrivit våra mest uppskattade "paket" av tjänster. Vi erbjuder naturligtvis även skräddarsydda lösningar där ni själva väljer vilka tjänster som ska ingå.

 

Här ser vi till att ni exponeras både i vår bo-butik och digitalt. Vi ser till att ni når marknaden via bästa cityläge men även digitalt via bostadvasteras.se och våra sociala medier.

Information i bo-butik

Vi möter ständigt kunder som har frågor kring bostadsmarknaden och hur det går till att hyra en lägenhet i Västerås. Vi ger en så bred information som möjligt. Självklart kan vi informera mer om de projekt som vi själva hanterar eller där vi har ett affärssamarbete.

Information/marknadsföring digitalt

Vår bo-butik ligger mitt i centrala Västerås där vi har bildskärmar i skyltfönster mot ett av de mest trafikerade stråken. Här syns ni med digitala annonser som ni själva tagit fram, alternativt tagit fram med hjälp av oss. Utöver skärmarna presenteras ni digitalt via vår hemsida bostadvasteras.se och genom våra sociala medier.