Vårt erbjudande för projekt - Paket 1

 

Bostad Västerås har i uppdrag av Västerås stad att informera om bostadsmarknaden och presentera pågående bostadsprojekt i form av verktyget "Västerås bygger". Vi hjälper er att synas ytterligare för alla som är intresserade av pågående bostadsprojekt i Västerås. På köpet blir ni avsevärt effektivare och snabbare i säljprocessen.

 

Här ser vi till att ni exponeras både i vår bo-butik och digitalt. Vi ser till att ni når marknaden via bästa cityläge, men även digitalt via bostadvasteras.se och våra sociala medier.

Projektinformation i butik

Vi möter ständigt kunder som har frågor kring bostadsmarknaden och projekten i Västerås. Vi ger en så bred information som möjligt. Självklart kan vi informera mer om de projekt som vi själva hanterar eller där vi har ett affärssamarbete. 

Info/marknadsföring digitalt

Vår bo-butik som ligger mitt i centrala Västerås där vi har bildskärmar i skyltfönster mot ett av de mest trafikerade stråken. Här syns ni med digitala annonser som ni själva tagit fram, alternativt tagit fram med hjälp av oss. Utöver skärmarna presenteras ni digitalt via vår hemsida bostadvasteras.se och genom våra sociala medier. 

Västerås Bygger

Vi lägger in kompletterande uppgifter om ert/era projekt under "Västerås bygger". Västerås bygger är verktyget som presenterar alla nya bostadsprojekt i Västerås på bostadvasteras.se. Projekten presenteras från och med ett planuppdrag är framtaget t o m påbörjad inflyttning i de nya bostäderna.