Anebyhusgruppen

Skapa ditt drömhus med Villaskaparmetoden

Med våra tre husmärken erbjuder vi hus för alla stilar och smaker. Anebyhus i modern stil, Ekeforshus i klassisk stil och New England samt Kungshus i sekelskiftesstil. Husen har en hög utgångsstandard som är noga utvald av en inredningsarkitekt så att alla detaljer i huset, både exteriört och interiört, stämmer överens och följer husets stil.

Även om alla detaljer är väl genomtänkta så vet vi att alla husdrömmar är unika. Därför är vi flexibla när det kommer till att ändra och anpassa huset efter kundens behov och önskningar. Med vår unika Villaskaparmetod kan våra kunder ändra ett i grunden arkitektritat hus efter sina specifika önskemål.

Ekonomen - 11 prisvärda husmodeller

Ekonomen är vår serie av funktionella och prisvärda husmodeller. De är byggda i samma höga kvalitet som våra övriga hus, med samma gedigna material och i lika väl beprövade konstruktioner. Skillnaden är framförallt att det är fasta planlösningar, vilket förenklar produktionen och håller kostnaderna nere. Husen kan köpas helt inflyttningsklara med äkta totalentreprenad, men du kan också välja att göra en del av jobbet själv och på så sätt påverka priset. Vad du än väljer och hur du än räknar så är Ekonomen alltid ett prisvärt hus med en månadskostnad som ofta blir lägre än att bo i lägenhet.

Läs gärna mer på vår hemsida anebyhusgruppen.se eller kontakta vår representant Johan Lillemets.

 

Johan Lillemets - Hussäljare

Tel. 076-318 92 26

E-post

johan.lillemets@anebyhusgruppen.se

Hemsida

www.anebyhusgruppen.se

En av Sveriges största småhusbyggare

Anebyhusgruppen är idag en av Sveriges största småhusbyggare.  I Anebyhusgruppen ingår husmärkena Anebyhus, Ekeforshus, Kungshus och Ekonomen. Alla hus tillverkas i våra husfabriker mitt i det småländska skogsriket och våra husbyggartraditioner sträcker sig tillbaka till 1940-talet. I gruppen ingår även Contracting som fokuserar på större byggprojekt och Volymhus som tillverkar grupphus åt BoKlok, som ägs av Skanska och IKEA.