Anebyhus

En kärleksaffär som varar för evigt

Ett nytt hus är inte bara en stor ekonomisk affär. Vi på Anebyhus ser det även som en kärleksaffär - mellan dig och huset. Om förälskelsen ska vara för evigt måste huset klara det mesta, i vått och torrt. Därför bygger vi alltid på en stabil grund av kunskap.

Vår tanke är att erbjuda ett väldesignat och funktionellt hus, oavsett vilka förutsättningar du har. Till vår hjälp har vi alla erfarenheter vi samlat på oss under mer än 65 år i branschen. Och vetskapen att kvalitet är det enda som står kvar i längden.

Tre vägar till ditt nya hem

Anebyhus erbjuder tre olika vägar till ditt perfekta boende. Den stora skillnaden mellan dem är dina möjligheter att påverka. I kollektionen Anebyvillan hittar du fem hus som alla erbjuder ett prisvärt och smart boende. Villorna har fast planlösning och genomtänkta materialval av hög standard – till ett lägre pris. Ett klokt val för alla som vill ha pengar över till annat också.

I vår huvudkollektion, Ditt nya hem, hittar du 44 nyritade villor som spänner över ett brett spektrum av moderna och klassiska villor i olika storlekar. Här finns även många möjligheter att förändra både planlösning och fasad.

I specialkollektionen sandellsandberg collection finns ett antal spännande hus ritade av den välkände arkitekten Thomas Sandell. Dessutom kan du, tillsammans med någon av våra arkitekter, skapa ditt eget drömhus och få ditt hem precis som du vill ha det.

Totalentreprenad – det tryggaste valet

Anebyhus erbjuder totalentreprenad oavsett vilket hus du väljer. Du skriver bara ett enda avtal med oss, så ser vi till att allt fungerar. Prata med oss så berättar vi mer, eller läs mer på anebyhus.se.

Mer information kontakta:

 

Anders Hogbring

Telefon: 021-18 40 06

Mobil: 070-510 14 32

E-post:

anders.hogbring@anebygruppen.se

Hemsida:

Anebyhus

Besöksadress:

Kopparbergsvägen 14

722 13 Västerås