Mälarvillan

Samskapa ert hem

Inspirationen till hur just ert hus ska se ut kan komma från många olika stilar, årtionden och modeller. Tillsammans med er gör vi vårt yttersta för att förverkliga era husdrömmar. Det är vad vi menar med att samskapa ert hem!

Varje Mälarvilla är skräddarsydd efter kundens önskemål.  Som marknadsledande hustillverkare i Västerås med lång erfarenhet, bygger vi hus av hög kvalité som har låg energiförbrukning . Vår specialitet är att omvandla ideér och krav på funktion till personliga och välfungerande hem. Vi tar ansvar hela vägen från första idé, till husritning och bygglov, fram till nyckelfärdigt hus – om ni vill. En del av våra kunder väljer att bara köpa stommen av oss och vill göra resten själva eller kanske vill att vi gör klart ett våningsplan för att göra det andra själva. Oavsett vilket skapar vi ett personligt skräddarsytt hem till er.

Vår produktion ligger i Surahammar, där vi bygger väggblocken i en skyddande miljö från väder och vind. Och självklart är ni välkomna att besöka vår produktion för att se när just ert unika hem tar form.

Närproducerat
Vi tillverkar våra hus i block i vår egen produktion i Surahammar. Det är i stor grad manuellt arbete av våra skickliga snickare och blockspikare och det är en fördel att väggblocken är skyddade från väder och vind under denna fas. En annan fördel är att du som kund självklart är varmt välkommen på besök till produktionen när just ditt personliga hem tar form. Många kunder tar vara på denna möjlighet och upplever det som en an höjdpunkterna i hela processen med att bygga nytt hus.

Trygghet
Mälarvillan har lång erfarenhet av att bygga hus. Som marknadsledande hustillverkar erbjuder vi hus som är byggda med beprövade material och metoder av hög kvalitet, har låg energiförbrukning – till konkurrenskraftiga priser.
Vi arbetar med noga utvalda samarbetspartner i byggprojekten och har givetvis de försäkringar som bör finnas. Och när vi skriver kontrakt får du en tydlig specifikation på allt som ingår i vårt åtagande.

Att komma igång
Behöver du inspiration för att komma igång med dina tankar om husstil och planlösning? Vi har en stor inspirationsbank av tidigare byggda hus som vi kan titta igenom tillsammans.
Hittar du inget färdigt så ritar vi upp ett nytt förslag till dig. Dina tankar, behov och önskemål ligger alltid till grund när vi börjar samskapa ett hem.

Vi vill gärna höra mer om just dina tankar på processen att bygga hus. Och vi vill berätta mer om varför det är ett klokt val att välja Mälarvillan som husleverantör till ditt nya drömhem. Hör av dig, så bokar vi in ett första – helt förutsättningslöst – möte.

Mälarvillan – Din lokala hustillverkare

Närmare Personligare Flexiblare
 

      För mer information kontakta:

          Linus Eriksson:
      linus.eriksson@malarvillan.se
          021-470 56 21, 072-857 56 21

         eller

      info@malarvillan.se
          021-470 56 00


      Besöksadress: Sjöhagsvägen 6, Västerås
      Webb:  Mälarvillan