Bostadsinformatör, vikariat heltid


Bostad Västerås är ett företag specialiserat på att marknadsföra, informera, förmedla och hantera bostadsutbud och -sökande. Vi samarbetar med fastighetsägare, byggföretag och kommunen för att på ett effektivt sätt informera om bostadsmarknaden och erbjuda sökande ett nytt boende.

Arbetsuppgifter

Arbetsuppgifterna består i att informera om bostadsmarknaden i Västerås via telefon, mail och i vår butikslokal. Du kommer även förmedla studentbostäder till nationella och internationella studenter. Förmedling av hyreslägenheter och hantering av Tomt- och Småhuskön är andra arbetsuppgifter. Det kan även förekomma visningar, presentationer och andra utåtagerande arbetsuppgifter.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är ansvarsfull, noggrann och som har en utpräglad känsla för service och kundvård. Vi värdesätter personliga egenskaper såsom en positiv grundsyn och framåtanda. Vi förutsätter att du behärskar engelska och svenska i både tal och skrift. Har god lokalkänndom och intresse för bostäder och vad som händer på bostadsmarkanden i Västerås. Eftersom vi är ett mindre företag kommer ditt arbete att märkas och du har stora möjligheter att vara med och påverka verksamheten. Vi ser gärna att du har högskoleutbildning och att du gillar att jobba med sociala medier. 

Varaktighet

Vi söker dig som kan vikariera fram till 31 september 2022 med start snarast, enligt överenskommelse.

Ansökan skickas till

Är du intresserad? Mejla ditt CV och personligt brev till oss så snart som möjligt. Intervjuer och urval sker löpande. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och tjänsten kan därför tillsättas snabbt.

Mejla din ansökan till:
linda.dahlgren@bostadvasteras.se

Sista ansökningsdag

Intervjuer och urval sker löpande, sök därför så snart som möjligt.