Fiskarhedenvillan

Hög kvalité

I generationer har hantverk från Dalarna borgat för mycket hög kvalité. Dalarna ligger mitt i en region med högkvalitativ skog och råvaror levereras därför av intilliggande sågverk.

Vi för nu traditionen vidare med yrkesstolta hantverkare med en speciell känsla för snickarglädje och form. Vi utnyttjar dagens teknik och formgivning men gör inte avkall på hantverket och kvalitén.

Fiskarhedenvillan platsbyggs av prefabricerade villabyggsatser. Huset byggs på plats, med högkvalitativt virke som är detaljsågat och buntat i monteringsordning.

Eftersom Fiskarhedenvillor inte byggs upp av färdiga moduler, är det egentligen bara bjälklagslängder och balklängder som sätter gränserna när en ny villa ska ritas. En frihet som både gynnar dig som kund och som innebär spännande utmaningar för våra duktiga arkitekter.

Upplev friheten med en riktig hustillverkare.

Våra villor har yttertak i rejäl råspont som standard. Vi sätter furupanel i alla innertak som och alla innerväggar är ljudisolerade. Det andra har som tillval har vi som standard.

Våra andra alternativ på hus är carport, enfamiljshus, friggebodar, förråd, fritidshus och garage.Vi hjälper också till med bygglovsritningar, byggnadsprojektering, husbesiktningar, husritningar och totalentreprenad.

Välkommen till Fiskarhedenvillan!

Kontakt

Emil Morell - 021-12 00 80

emil.morell@fiskarhedenvillan.se

Hemsida

www.fiskarhedenvillan.se