Gäddeholm - EA Fastigheter

Parhus i grönska

I samarbete med EA-fastigheter har vi nu nöjet att presentera etapp 2 på Skogsbetet. Etapp 2 innehåller totalt 8 stycken moderna och väldisponerade parhus mitt i den grönskande familjeidyllen Gäddeholm.

Utsökt läge i expansiva och idylliska Gäddeholm med badstrand, båthamn och naturupplevelser inom kort promenadavstånd. Planerat tillträde tredje kvartalet 2021. Varmt välkomna hem!

Snabbfakta

  • Pris: 3 890 000 SEK
  • Tillträde: kvartal 3, 2021
  • Antal rum: 5
  • Objektstyp: Parhus
  • Byggår: 2021

  

Området


Gäddeholm

Bad, fiske, skogsbackar, spännande vildmarksliv, kor i hagarna, avkopplande promenader på naturstigar och i herrgårdsmiljö. Stadsdelen Gäddeholm med sitt natursköna och Mälar­nära läge bjuder på allt detta. Omfattande kommersiell service finns på Hälla cirka 10 kilometer in mot Västerås tätort.

Skolor och barnomsorg

En förskola finns på Herrgårdsängen sedan sommaren 2015. Ytterligare en förskola finns på Malmen där även skola för från förskoleklass till åk 1 finns. Grundskola upp till åk 9 finns i Irsta, cirka 8 kilometer från Gäddeholm.

Naturen och fritid

Ett naturnära boende nära vattnet - och samtidigt med närhet till Västerås, E 18 och Stockholm. I Gäddeholm finns en småbåtshamn och ett populärt friluftsbad. Ett bra sätt att uppleva Gäddeholm är att åka ut och ta en fika på Gäddeholms café. Här kan du få en känsla för området och den vackra naturen.

Kommunikation

Avståndet till Västerås centrum är cirka 15 kilometer med bil. Tar du cykeln är avståndet bara 10 kilomter, om du tar cykelvägen mellan Gäddeholm och Björnövägen, söder om Västerås flygplats.

 

Husen


Tomtbeskrivning

Insådd gräsmatta, plattsättning med marksten på framsidan samt asfaltering av uppfart ingår i priset. Marksten av märket Starka Siena eller likvärdigt. Förberett för belysning på tomt genom tomrör i mark uppdragna på 2 ställen. Vattenutkastare.
Utebelysning vid entré, uteplats, carport.

TV/Internet beskrivning

TV via stadsnätet och Fibra. Internet via stadsnätet och Fibra. Huset förbereds för fiber med tomrör in i fastigheten. Köparen beställer sedan själv indragning.

 

Bilder


 

Anmäl ditt intresse redan nu!


Länkar

Bostäder till salu

Teknisk-rums & tombeskrivning

Tillvalslista

Tillval kök

Tillval vitvaror

Bygglovshandling