Vårt erbjudande för studentbostäder - Paket 2

 

Samtliga studentbostäder i Västerås förmedlas av oss på Bostad Västerås. Det gör vi på uppdrag av Västerås stad och i samarbete med alla fastighetsägare som har studentbostäder. Anledningen till det är att göra det enkelt för studenterna att få bostad och för att kunna erbjuda en fungerande bostadsgaranti. Du som fastighetsägare behöver inte tänka på uthyrning och att vara tillgänglig under t ex sommaren och jul/nyår då en stor del av förmedlingen av studentbostäder sker.

 


I detta paket lägger vi till tjänster för bland annat kontraktsskrivning med kontrakt som är anpassade till era lägenheter. Vi tar även hand om och administrerar uppsägningar av hyreskontrakt. (Innehållet i paket 1 ingår) 

Kontraktsskrivning

Vi skickar över ett skräddarsytt hyreskontrakt som passar era objekt till sökande för underskrift. Vanligtvis via e-signering men vi kan även skicka via vanlig post. Dessutom kan studenten alltid komma till vårt kontor för att skriva under sitt hyreskontrakt.

Administration vid uppsägningar

Vi tar emot och bekräftar uppsägningar. Därefter informerar vi avflyttande hyresgäst om besiktningsrutiner och övrig avflyttningsinformation. Uppsägningar meddelar vi er enligt överenskomna rutiner.