Trivselhus / Movehome

- skräddarsytt eller enkelt format online

Trivselhus - Ditt livsverk.

Att skapa sitt hem är som att fysiskt gestalta sin personlighet. Vi realiserar drömmen om ett skräddarsytt hus, byggt efter dina behov och innersta fantasier. Genom att guida dig hela vägen från idé till färdigt hem förverkligar vi ditt livsverk.
Alla är vi olika. Men oavsett hur din dröm ser ut kan vi och våra husdesigners hjälpa er att förverkliga den. Resultatet är ett skräddarsytt hem, skapat utifrån vad du och din familj älskar.
Men det är också viktigt att tänka praktiskt och fundera på hur huset ska byggas, vem som ska bygga det. Trivselhus erbjuder alltid totalentreprenad som standard. Det innebär att ni lämnar över det praktiska och juridiska helhetsansvaret för att bygga ert hus till oss.

Movehome - Du formar. Vi bygger.

Movehome är ett varumärke som marknadsförs, säljs och tillverkas av Trivselhus. Vi gör det riktigt enkelt att bygga hus. Roligt dessutom.
På movehome.se hittar du vårt smarta verktyg "Bygg Online" där du formar ditt hus på bara några minuter. Dessutom får du priset direkt. Så det är bara att börja forma. När du är nöjd med ditt hus kontaktar du oss med ett klick, så sköter vi resten. Genom totalentreprenad tar vi nämligen fullt ansvar för hela byggnationen.

       Exempel från Trivselhus

"Slutmålet för vår gemensamma resa är ditt nya hus. Vägen dit ska vara trygg och enkel för att huset ska bli exakt som du och din familj vill ha det."

 

 
För mer information eller beställning av katalog ta kontakt med Maria Carlsson på vårt Västerås-kontor, telefon  021-15 16 54
 
       E-post:
       maria.carlsson@trivselhus.se
 
       Hemsida:
       Trivselhus
       Movehome
       Exempel från Trivselhus
 
       Exempel från Movehome