Trivselhus / Movehome

Trivselhus - Ert livsverk.

Att hitta rätt väg till ert livsverk handlar om små och stora beslut. Era drömmar, er tomt, er tid och er ekonomi behöver samspela. Kanske hittar ni ert drömhus bland våra husmodeller. Kanske vill ni göra en egen variant av en husmodell som passar era behov och drömmar. Eller så hjälper våra arkitekter till att designa ett hus i fri form. Men det är också viktigt att tänka praktiskt och fundera på hur huset ska byggas, vem som ska bygga det.Trivselhus erbjuder alltid totalentreprenad som standard. Det innebär att ni lämnar över det praktiska och juridiska helhetsansvaret för att bygga ert hus till oss.

Movehome - Du formar. Vi bygger.

Vi gör det riktigt enkelt att bygga hus. Roligt dessutom. På movehome.se hittar du vårt smarta verktyg ”Bygg Online” där du formar ditt hus på bara några minuter. Dessutom får du priset direkt. Så det är bara att börja forma. När du är nöjd med ditt hus kontaktar du oss med ett klick, så sköter vi resten. Genom totalentreprenad tar vi nämligen fullt ansvar för hela byggnationen. Alla hus vi bygger på totalentreprenad blir dessutom Svanenmärkta vilket ger din familj en sund innemiljö att leva i samtidigt som det är extra snällt mot miljön. Movehome är ett varumärke som marknadsförs, säljs och tillverkas av Trivselhus.
 

Exempel från Trivselhus


Exempel från Movehome

 
 

För mer information om Trivselhus kontakta Maria Carlsson på vårt Västeråskontor, tfn  021-15 16 54
 
       maria.carlsson@trivselhus.se
       Trivselhus
 
För mer information om Movehome kontakta med Peo Lindholm, tfn 08-54 54 15 43 eller Pernilla Bennet, tfn 08-54 54 76 63.
 
      peo.lindholm@movehome.se
      pernilla.bennet@movehome.se
      Movehome
 
 
Exempel från Trivselhus
 
Exempel från Movehome