Våra Mäklare

Andreas Ädel

andreas.adel@bostadvasteras.se
070-733 24 86

Andreas har arbetat med fastigheter sedan 2011 och har en bred och gedigen erfarenhet av branschen. Han har en fyraårig magisterexamen inom företagsekonomi och har även studerat finans i USA och Ungern. Han har sedan kompletterat sin utbildning med en fastighetsmäklarexamen. Andreas är född och uppvuxen i Västerås och kan staden utan och innan.

Andreas beskrivs som en lugn och trygg mäklare som besitter ett brett kontaktnät inom branschen. Han sätter alltid kundens behov främst med målsättning att ha nöjda säljare och köpare efter varje avslutad affär. Andreas lägger ett stort engagemang och driv vid varje affär och ser till att förmedlingen känns trygg för alla parter. Hög tillgänglighet och tät återkoppling avseglar sig i nöjda kunder som rekommenderar Andreas som mäklare. 

Andreas strävar efter att alltid överträffa sina kunders förväntningar för en lyckad affär. 


 

Nina Ekberg

nina.ekberg@bostadvasteras.se
070 - 959 45 45 

Nina har en bakgrund inom bygg och nyproduktion sedan 2008 i Södermanland och Västmanland. Hon har bred erfarenhet av försäljning och att hjälpa människor med deras bostadsplanering. Hennes arbete är en hobby och hon gör alltid sitt yttersta för att vägleda och överträffa önskemålen i varje bostadsaffär. Hon drivs av att hjälpa människor och att göra köpare och säljare nöjda. 

Att arbeta med kvalitét än kvantitet är hennes motto, en metod som ger henne återkommande kunder och bra rekommendationer. Hon beskrivs som engagerad, förtroendeingivande och högpresterande.

Varmt välkommen att kontakta henne för din bästa bostadsaffär! 

 

Säljarnas ord:

Läs fler rekommendationer:
https://www.hittamaklare.se/andreas.adel