Borohus, VästkustVillan och VästkustStugan

Besöksadress Västerås
Brandthovdagatan 24

Per Norgren
0735-36 68 84
per.norgren@borohus.se

Hemsida
www.borohus.se

Erfarenhet och kunnighet i hus för livskvalitet.

Med stor erfarenhet och kunskap gör vi alltid vårt yttersta för att i alla lägen kunna leva upp till era högt ställda förväntningar på hustillverkare. Organisationen genomsyras av gedigen erfarenhet och kunskap. Vad gäller kontakt med myndigheter, banker och andra aktörer som är inblandade står vi alltid till ditt förfogande under byggprocessen.

Borohus kännetecknas av kvalitativ byggteknik och bra byggråvaror. I alla våra rutiner finns en omfattande leveranssäkerhets- och kvalitetskontroll.

Kundfokus och valfrihet

Vi är en hustillverkare som alltid vill ge våra kunder största möjliga valfrihet och flexibilitet. Vi är inte rädda för att rita om och anpassa allt för att du ska bli 100% nöjd. Våra husmodeller finns i många olika utföranden och kan utan vidare användas som inspiration för just ditt nya hus. Har du hittat rätt modell men är inte nöjd med planlösningen? Inga problem, bolla gärna med oss sen ritar vi om det så att det passar just dig.

Säkerhet och stabilitet

Hos oss på Borohus ingår självklart transport ända fram till byggplatsen och vi kommer punktligt på avtalad tid. Vi har självklart högsta kreditvärdighet och AAA-rating vilket gör oss till en trygg partner när du är ska bygga nytt hus!


 

Besöksadress Västerås
Brandthovdagatan 24

Per Norgren
0735-36 68 84
per.norgren@vastkustvillan.se

Hemsida
www.vastkustvillan.se

Hitta din drömvilla hos en av Sveriges mest flexibla hustillverkare

VästkustVillan är en del av VästkustStugan AB och tillsammans utgör vi en stabil och tillgänglig partner för alla som vill bygga hus. Självklart har vi högsta kreditvärdighet med bevis AAA-soliditet och UC-guldsigill.

Alla våra hus är lågenergihus och vi väljer alltid leverantörer ur miljömässig och ekologisk synvinkel. I varje husbygge ingår dessutom alltid en energi- och kostnadskalkyl som beräknas utifrån varje villas egna individuella förutsättningar. Dessa beräkningar är till hjälp vid ditt val av uppvärmningsalternativ.

Rita eget hus

Har ni en ritat ett eget hus? Perfekt! Vi hjälper er mer än gärna att förverkliga ert hus från skiss till färdig villa. Använd gärna våra husmodeller som inspirationskälla och ändra sedan så mycket eller lite ni vill för att huset ska passa just era önskemål. Vi finns här för er genom hela processen och bollar ändringar och ritningar med er tills ni är helt nöjda.

 

När byggprocessen sedan är ett faktum kan ni själva påverka kostnaderna utifrån er egen budget. Ni bestämmer och vi finns här som er partner hela vägen från ritning till färdigt hus!

”Våra hus är som våra kunder, alla olika!”


 

 

Besöksadress Västerås
Brandthovdagatan 24

Per Norgren
0735-36 68 84
per.norgren@vastkuststugan.se

Hemsida
www.vastkuststugan.se

Villanpassat fritidshus för året-runt-boende

Allt fler väljer att bygga ett villanpassat fritidshus och bosätta sig där. Det ställer naturligtvis höga krav på komfort, kvalitet och standard. Våra fritidshus byggs med tjocka välisolerade väggar, 3-glasfönster och fullt utrustade kök och badrum som standard, just för att man ska kunna bo där jämt.

Alla våra fritidshus är välplanerade för gemenskap och samvaro, men också för att det ska finns plats för avskildhet och vila. Att kunna anpassa sitt boende är för oss A och O. Tillsammans med våra arkitekter kan ni utgå från någon av våra husmodeller och sedan anpassa det efter era önskemål och behov. Har ni en skiss på hur ni föreställer er ert nya hus? Kom till oss så hjälper vi er att förverkliga skissen till ett färdigt hus.

Bygg ett fritidshus och bo där jämt.

Att bygga fritidshus är en stor investering och för oss är det viktigt att våra kunder är trygga med oss som hustillverkare. Vi har byggt fritidshus sedan 1932 och det finns en enorm samlad kompetens som vi gärna delar med oss av till våra kunder.

 

Självklart har vi högsta kreditvärdighet med bevis AAA-soliditet och UC-guldsigill.

”Våra hus är som våra kunder, alla olika!”