LB-Hus

Mest hus för pengarna

LB-Hus är en av landets ledande husleverantörer av nyckelfärdiga småhus på totalentreprenad som har byggt mer än 43 000 hem sedan starten 1957. Vår moderna produktionsanläggning ligger i Skånska Bromölla där vi bygger hus med hantverksmässig prägel i optimerad industriell miljö.

Genom våra husserier erbjuder vi färdigpaketerade huskollektioner med segmentets högsta standard och generösa ändringsmöjligheter inom givna ramar. Tack vare hög grad av standardisering, aktiv produktutveckling och stor prismedvetenhet. Ger vi våra kunder Mest hus för pengarna.

Vi vet att marknaden är full av erbjudanden som liknar vårt. Väldigt mycket. Öppna planlösningar och helkaklade badrum i hus som ofta är klädda i liggande vitmålad träpanel. Ett och annat grått, rött eller svart. Ett och annat i puts eller tegel. Och vi vet att andra småhusleverantörer ger dig ungefär samma löften, samma möjligheter att ändra och välja till så att huset blir perfekt just för dig. Det kan inte vara lätt att hitta rätt och förstå vad som skiljer den ena från den andra.

Men en sak är lätt – att välja det alternativ som ger dig mest för pengarna. Mest hus, mest trygghet under byggprocessen och flest stunder fyllda med det som gör just ditt liv gott på riktigt. Mest av allt utom kompromisser. För visst vill du ha råd och tid att göra annat än att bara bo? Ganska mycket annat, eller hur?

    Kontakta vår säljare för mer information.

    Helene Eriksson
    Säljare
    070-360 54 58
 
    E-post:
    helene.eriksson@lbhus.se
 
    Hemsida
    Facebook
    Instagram