Vårt erbjudande för fastighetsägare - Paket 3

 

Bostad Västerås är en marknadsplats för bostadssökande där ni som fastighetsägare har möjlighet att nå och få nya hyresgäster, som svarar mot just er uthyrningspolicy utan att belasta er egen organisation. Bostad Västerås erbjuder er avlastning genom en mängd olika tjänster och kan hjälpa er med bla uthyrning och/eller effektiv marknadsföring. 
Här nedan har vi beskrivit våra mest uppskattade "paket" av tjänster. Vi erbjuder naturligtvis även skräddarsydda lösningar där ni själva väljer vilka tjänster som ska ingå.

 

 

I detta paket lägger vi till tjänster för kontraktsskrivning med skräddarsydda kontrakt som passar era lägenheter. Vi hjälper er även med att ta emot och administrera uppsägningar så ni kan fokusera på de övergripande uppgifterna. (Innehållet i paket 1 och 2 ingår)

Kontraktsskrivning

Vi ser till att hyresavtal tecknas via kontrakt som passar era lägenheter. Blivande hyresgäst signerar kontrakten antingen via e-signering, eller vanlig post. Vi erbjuder även kunden att komma in till vår centralt belägna bo-butik för en personlig och trygg service.

Administration vid uppsägning

Vi tar emot och bekräftar uppsägningar. Därefter informerar vi avflyttande hyresgäst om besiktningsrutiner och övrig avflyttningsinformation. Uppsägningar meddelar vi er enligt överenskomna rutiner.