Lansa Fastigheter AB

Vi skapar trygga hem för stolta hyresgäster.

Lansa utvecklar, förvärvar och förvaltar bostadsfastigheter med målet att skapa trygga hem för stolta hyresgäster.

Med ambitionen att vara marknadens mest gröna bostadsbolag har vi en långsiktig syn på vårt fastighetsägande. Detta ger oss väldigt bra förutsättningar att arbeta med hållbarhetsfrågor. För oss är det en självklarhet att vi i vår verksamhet ska ha stort fokus på miljömässig, ekonomisk och social hållbarhet och att ha en positiv påverkan inom de områden vi verkar.

Lansa ägs av flera länsbolag inom Länsförsäkringsgruppen.

Hemsida

www.lansa.se

 

Svärdsliljorna

Välkommen till Svärdsliljorna! Här har du chans på ett ljust och modernt boende med fantastisk utsikt över takåsar, trädkronor och hela Gideonsberg. Via boväljaren kan du se vart alla lägenheter ligger i huset: www.lansa.se/svardsliljorna-bovaljare

Lägenheterna karakteriseras av ljusa färger med betoning på vitt och ek, vilket skapar stilrena kontraster mellan ytskikten och ett genomgående modernt uttryck. Samtliga lägenheter är utrustade med kombinerad rostfri kyl och frys, kombinerad ugn och mikro, diskmaskin och induktionshäll. Badrummet är utrustat med en kombinerad tvättmaskin och torktumlare. Till varje lägenhet finns ett lägenhetsförråd beläget i huset och samtliga våningar nås med hiss och trappa.

Lediga lägenheter hittar du här

 

Pilen

På Pilgatan kommer Lansa bygga fastigheten "Pilen". Det blir en av de första bostadshusen Ängsgärdet som håller på att förvandlas från ett industri- och kontors-område till ett bostadsonråde.

Totalt 108 lägenheter som planeras vara inflyttningsklara i mars 2022.