Att hyra

Fastighetsägare

Fastighetsägare

Om du söker en hyreslägenhet i Västerås är det klokt att kontakta fastighetsägarna direkt. Via nedanstående länk finner du uppgifter om några av de större fastighetsägarna i Västerås.

Läs mer
 

Lediga objekt


Här finner du våra lediga lägenheter och kan även anmäla ditt intresse


 
 

Söker du lägenhet

Alla lägenheter som vi arbetar med annonseras på vår hemsidan, se "lediga lägenheter". Vi på Bostad Västerås samarbetar med olika privata fastighetsägare i Västerås.

Registrera dig

Söker du lägenhet skall du börja med att registrera dig som sökande. Därefter erhåller du din personliga kod och välkomstbrev. Med ditt personnummer och personliga kod loggar du in på din personliga sida. Därifrån kan du anmäla intresse på lediga lägenheter, uppdatera din uppgifter m.m.

Glöm inte att uppdatera dina uppgifter om dessa förändras, tex inkomsten. Det är viktigt att alla personuppgifter på dig och ev. medsökande är uppdaterade. med. Dina registrerade uppgifter ligger tillgrund när vi erbjuder lägenheter.

Kom ihåg att du måste uppdatera din intresseanmälan minst var sjätte månad för att stå kvar i intressebanken. Detta gör du genom att logga in med ditt personnummer och PIN-kod.

Anmäl intresse

Du anmäler intresse för lediga lägenheter via din personliga sida. Vi förmedling följer vi de uthyrningsrutiner som den enskilde fastighetsägaren satt upp. För att erhålla en lägenhet måste du uppfylla fastighetsägarens uthyrningspolicy. Det är fastighetsägaren som har det slutliga avgörandet om vem som får lägenheten. Vi kontrollerar dina uppgifter och tar en en kreditupplysning. Ibland kan det även behövas referenser innan du blir erbjuden ett kontrakt.  

Det är viktigt för oss och alla andra sökande att du svarar på de erbjudanden som du får. På detta vis kan vi arbeta snabbare och effektivare.

Västerås

Söker du en hyreslägenhet i Västerås kan Bostad Västerås hjälpa dig att hitta rätt. Idag finns det ca 67 000 bostäder i Västerås varav ca 24 000 är hyreslägenheter fördelat på flera olika fastighetsägare. Gå in under rubriken "Fastighetsägare" till vänster. Där finner du namn och kontaktuppgifter till de större fastighetsägarna i Västerås. 

Många sökande

Efterfrågan på hyreslägenheter i Västerås är idag stor. Det innebär att det är många som visar intresse på de lediga lägenheter som vi annonserar. Det i sin tur innebär att alla som visar intresse för en ledig lägenhet inte blir kontaktade.

 

 

 

 
Västerås Mälarstaden