Masmästaren

Masmästaren Fastigheter AB

Masmästaren Fastigheter AB är Dalarnas största privata hyresvärd med huvudsäte i Falun / Borlänge. Masmästaren äger och förvaltar idag ca 1700 bostäder varav 200 finns i de centrala delarna av Västerås.

Masmästaren vision är att vara det självklara alternativet som hyresvärd, både för privatpersoner som söker bostad och för företag som söker nya lokaler, i städerna Falun/Borlänge, Uppsala/Västerås eller i Stockholm.

Vårt bestånd

Borrkronan 1 (Jakobshöjden) Mileniigatan 1 A-F
Populärt seniorboende med 96 lägenheter på mellan 2 r.o.kv. - 5 r.o.k. Fastigheten är utrustad med hiss och samtliga lägenheter har balkong eller uteplats. Tillgång finns till garage och p-plats med motorvärmare.

Engelbrekt 1; Katrinelundsvägen 2 A-C, Katrinelundsvägen 4 A-C, Nygårdsgatan 2
Centralt belägen fastighet med 83 lägenheter på mellan 1 r.o.k. - 5 r.o.k. Fastigheten är utrustad med hiss och samtliga lägenheter har balkong eller uteplats. Tillgång finns till garage.

Helge 7; Engelbrektsgatan 5, Västra Utanbygatan 19 A-D
Centralt belägen fastighet med 21 lägenheter på mellan 2 r.o.kv. - 4 r.o.k. Fastigheten är utrustad med hiss och samtliga lägenheter har balkong eller uteplats. Tillgång finns till garage.

 

För mer information kontakta vår boservice på
tfn 023-70 46 54.

 

E-post

boservice@masmastaren.se

Webbplats

Masmästaren


 
Västerås Mälarstaden